Kanser öldürmek için değil yaşatmak içindir

Her ne kadar doğadaki bütün canlılar ölse de, bütün canlılar ölümü geciktirebilmek için çok çeşitli mekanizmalar geliştirmişlerdir. Bunu en güzel açıklayan söz, köşeye sıkışan kedi aslan kesilir sözüdür. Burada ilginç olan kedinin aslan olup olmaması değil, yaşamı koruyabilmek için kedinin aslan kesilebileceğidir. Bu söz bize canlıların yaşamı uzatabilmek için neler yapabileceğini gösterir.

Canlılar bu korumacılığı sadece dışardaki davranışlarında değil aynı zamanda kendi vücutlarında da becerirler. İşte kanser bu çabalardan en sonuncusu ve en zorlu olanıdır.  Vüzüdun en düşük enerji düzeyin erken gelen ölüme karşı bulduğu bu çözümü, herkes bir hastalıkmış gibi görüp ne yazık ki en zehirli ilaçlarla saldırılır. Bütün bu zehirli tedavilerle vücudun ölmekten başka şansı kalmaz. Bütün bu zehirlere rağmen ölmeyenlere helal olsun. İşte onun adını da biz seni kanserden kurtardık olur.

 İslamiyet bize kız çocuklarının diri diri toprağa gömüldüğünü anlatır. Bugün biz bu olayı birer vahşet olarak görürüz. Ancak biz bunu bugün görebiliriz. O zamanın insanı bu vahşeti ne yazık ki severek ve isteyerek yapmışlardır. Eğer insanoğlu biraz akıllanır da bugünkü kemo terapilerle yapılan cinayetleri sorgulayabilirse, yarın bizim çoxuklarımız da “atalarımız ne büyük bir vahşet içerisinde yaşamışlar. Hem de vahşet içerisinde ölebilmek için servetlerini harcamışlar“ diyeceklerdir. Tabi o zaman da şimdi de olduğu gibi kimileri yalan diyecek kimileri doğru diyecek. Her ne kadar işin boyutunu bugün bilmesek de, bildiğimiz bir doğru var ki o da, o da sözüm ona bilimin eşliğinde ilaçlarla tedavilerle dayanılmaz acılarla öldüğümüzdür. Ölüşümüzün neden olduğunu da ancak bunun bilincine vardığımız zaman anlayacağız.

Umarız bu gaflet çok uzun sürmez. Kanser bir hastalık değildir. Kanser genetiği bozulan hücreler hiç değildir. Bizi öldüren kanser değil kanser tedavileridir. Kanser sadece kuruma ve vücut suyunun kirlenmesidir. Kuruyan her canlı ölür. İşte kanserin sebebini anlatan ve çözümünü sunan ve dğnyanın çehresini değiştirecek kitabımız yayına hazırdır. Bütün okurlarımızdan bu gafletin bir an önce bitmesi için desteğini bekliyoruz.

Kitabımız baskıya hazır haldedir. Sadece baskı için sponsor beklemekteyiz. Sponsorluk yapabilecek herkese şimdiden teşekür ederiz.

 

 

 

 

Yücel Aydemir

 

 


Bir yanıt yazın